Oferta e-Commerce | Magazin Online | Consultanta gratuita

Comerţul electronic este elementul de bază al noii economii, iar Internetul reprezintă principalul mediu prin care acesta îşi face simţită prezenţa.

Impresionează-ți clienții cu un magazin modern

Design personalizat

În procesul de magic setup realizăm un design complet personalizat brandului și specificului magazinului tău.

Soluţii plată şi curierat

Magazinul vine complet integrat cu toate soluţiile importante de plată și curierat din România, plată prin OP şi ramburs.

Suport tehnic

Echipa de suport te ajută cu răspunsuri la toate întrebările pe care le ai și vine cu sfaturi proactive pentru magazinul tău.

Servere pentru gazduire

Fiecare magazin PC DATA are serverul (serverele) său separat, pentru o stabilitate și scalare optimă, cu backup-uri automate.

Responsive

Designul este optimizat pentru calculatoare, tablete și telefoane mobile pentru a putea servi orice device.

Module marketing

Platforma PC DATA  este complet integrată cu tool-urile populare de analytics, email marketing, conversie și social marketing.

SEO friendly

PC DATA ofera optimizare avansată de SEO și o viteză de încărcare ridicată, pentru o poziție preferențială în motoarele de căutare.

Evoluție continuă 

Magazinul tău va beneficia de o dezvoltare continuă, noi funcții și update-uri de securitate fără alte bătăi de cap.

Evaluare Gratuita

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile
folosind datele sau formularul de contact.

Informatii generale despre marketing-ul online

Avantaje generale ale comerţului electronic:

  • Internet-ul, mediul prin care comerţul electronic se realizează, este omniprezent, accesibil şi ieftin;
  • Accesul la resursele oferite de comerţul electronic se poate face printr-o gamă largă de tehnologii (calculatoare, PDA-uri, telefoane mobile, televiziune digitală, cabine telefonice);
  • Este redus timpul dedicat cumpărăturilor;
  • Pot fi adaptate schemele de plăţi bazate pe card, deja existente;
  • Nu există limitări geografice;
  • Intermediarii pot fi eliminaţi din lanţul de aprovizionare;
  • Stocurile pot fi minimizate sau chiar eliminate prin procese de producţie „just-in-time”.

În ceea ce priveşte aspectele critice ale dezvoltării comerţului electronic putem să menţionăm:

  • securitatea;
  • acceptarea noilor modalităţi de plată (bani electronici/digitali);
  • infrastructura adecvată de telecomunicaţii – insuficienţa lărgimii de bandă;
  • costurile investiţiei;
  • cadrul legal şi normativ: cadrul fiscal, drepturile asupra proprietăţii, protecţia datelor consumatorului;
  • aspecte lingvistice şi culturale;
  • dificultatea de integrare a Internet-ului şi a software-ului de comerţ electronic cu unele aplicaţii şi baze de date;
  • unele produse software de comerţ electronic nu se potrivesc cu unele sisteme hardware şi sisteme de operare;
  • imposibilitatea de a atinge obiectele sau de a „mirosi” online pentru clienţi;
  • insuficienţa suportului de service – de exemplu, experţi pentru taxele de comerţ electronic sau evaluatori de calitate sunt rari, centre de copyright pentru tranzacţiile de comerţ electronic nu există;
  • accesul la Internet este încă scump pentru unii potenţiali clienţi;
  • în multe domenii de activitate nu sunt suficienţi cumpărători şi ofertanţi pentru a avea operaţii profitabile de comerţ electronic;

01.

Analiza proiectului

comunicare, definire proiect, obiective, definire public tinta, analiza competitie

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante. in analiza proiectului, echipa PC DATA poarta o discutie aprofundata cu clientul, astfel incat ambele parti sa ajunga la consens cu privire la tintele proiectului si modalitatea prin care acestea se vor atinge.

Astfel, se pot stabili care sunt obiectivele si de asemenea identifica publicul tinta. Etapa continua cu analiza competitiei si identificarea punctelor slabe ale acestora, astfel incat, in momentul lansarii, proiectul clientului nostru sa fie publicat cu prima sansa pe piata.

trees
trees
02.

Platforma E-Commerce

varianta optima, functii specifice, performanta, ui/ux

Avand toate detaliile bine stabilite, managerul de proiect decide care este cea mai potrivita platforma e-commerce disponibila, astfel incat rezultatul final sa ofere cel mai bun raport intre experienta utilizatorului si performanta. Clientului i se explica diversele optiuni disponibile precum si varianta optima.


Printre cele mai populare platforme e-commerce, regasim Prestashop, WooCommerce sau Magento. Toate cele mentionate au avantaje si dezvantaje si fiecare dintre cele 3 poate reprezenta varianta optima pentru un anumit proiect. Totul se rezuma la complexitatea magazinului online, la performanta, la design si la functiile specifice.

03.

Web Development

programare, dezvoltare functionalitati, implementare, adaugare continut

Avand design-ul aprobat atat de echipa cat si de client, este momentul ca magazinul sa devina functional si pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe orice dispozitiv, fie ca este vorba de desktop sau de telefon mobil. Pentru a realiza acest lucru,
web developer-ul de proiect configureaza intreaga platforma, integreaza si instaleaza modulele specifice si scrie sau modifica sute de linii de cod, folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL.

Un magazin complet functional, cu un design superb, nu isi atinge obiectivul daca nu are si continut pe masura. Echipa PC DATA sfatuieste clientul asupra celui mai potrivit continut, apoi il adauga si implementeaza in magazin intr-un mod cat mai lizibil si intuitiv pentru utilizator.

trees
trees
04.

Lansarea magazinului

incarcare pe host, actualizare domeniu web, promovare si mentenanta

In acest moment procesul de creare magazin online este finalizat, ramanand sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Astfel, sunt necesare un host, pe care sa fie incarcate fisierele site-ului si un domeniu web bine ales, care sa faciliteze accesul.

Ingredientele crearii unui magazin online de succes sunt design-ul, functionalitatea, continutul dar si numarul de utilizatori. Un magazin fara utilizatori, nu este nimic altceva decat o adunatura de biti incarcata pe un server. Astfel, orice magazin va avea nevoie de o campanie de promovare bine gandita. De asemenea, pentru a elimina posibilitatea aparitiei de erori tehnice, serviciile de mentenanta sunt recomandate.










support