Magazine Online

MOTTO: Comerţul electronic este elementul de bază al noii economii, iar Internetul reprezintă principalul mediu prin care acesta îşi face simţită prezenţa.

Cu o cunoaștere aprofundată a elementelor de grafica, web design si programare web si prin intelegerea facilitatilor date de diferitele platforme de tip open source, eCommerce sau orice soft de management al conținutului, dezvoltam siteuri si aplicații interne, intr-un mediu propice pentru nevoile actuale și viitoare de web design. Totul cu un scop pentru tine: mai multi vizitatori si mai multe vanzari.

De la cele mai mici detalii si pana la imaginea de ansamblu a viitorului proiect, suntem specializati in a intelege, a integra si a acorda grijă și atenție fiecarui aspect in parte. Fiecare afacere și fiecare proiect digital este diferit, motiv pentru modul de abordare este esențial. Ne mandrim ca suntem o agentie care reuseste sa ofere orice serviciu web pentru a maximiza expunerea in mediul online.

Oferim servicii de web design profesionale, atât local, cât şi la nivel internaţional clienţilor din toate domeniile de activitate. Experienta de peste 4 ani in domeniul online, imbinata cu pasiune si devotament,  creeaza plus-valoare proiectelor in derulare.

PC Data, agentie de Web design Romania va ofera solutii complete, in raport cu necesitatile afacerii dumneavoastra. Gandim si proiectam solutii eficiente de web design si promovare online, pentru generarea de lead-uri, imbunatatirea relatiei cu actualii sau potentialii clienti prin servicii si produse adecvate nevoilor acestora, cresterea notorietatii companiei pe piata in care activeaza. Fie ca ai nevoie de site-uri web de prezentare sau de magazine online, noi iti realizam site-ul de care ai nevoie. Solutii complete de creare site web, optimizare SEO, promovare web si administrare site-uri web,  la preturi corecte!

Vindeti online produse si servicii cu cea mai buna platforma de magazin virtual. Pachetele noastre de creare magazin online sunt adaptate pentru orice tip de afacere. Vrei un magazin online extraordinar, 100% pe gustul tău, PC Data il realizeaza pentru tine. Brandurile extraordinare vând online, iar tu ai nevoie de un magazin online de la zero personalizat afacerii tale cu panou de administrare extrem de simplu de utilizat, ceea ce noi iti oferim.

Oferim servicii de realizare magazin online responive, multiple facilitati incluse + promovare . Platforma ecommerce pentru crearea de magazin online cuprinde sute de functionalitati usor de administrat, optimizata SEO si pregatita pentru vanzari online. Din primele minute de la lansare. Nu trebuie sa mai ai de-a face cu bataile de cap generate de un magazin fizic. Acum totul este mai usor. Si simplu.

Servicii IT

Administrare calculatoare (analiza retelei, mentenanta calculatoare)

Administrare servere (securitate, backup, consultanta)

Retelistica (LAN, WLAN, VPN, proiectare arhitectura retea)

Service IT (depanare calculatoare)

Pachetul complet pentru platforma web

Găzduire

Consultanță la cumpararea numelui de domeniu

Creare logo

Creare bannere

Numar pagini nelimitat

Numar poze nelimitat

Formular de contact

Diverse module la cerere (guestbook, yahoo status, etc.)

Adrese de email nelimitate de forma exemplu@numedomeniu.ro

Panou de administrare

Optimizare SEO (în site)

Introducere site in motoare cautare (Google, Yahoo, Bing)

Back-up

Hartă site

Pagina Facebook

Suport multilingvistic

Întreținere / Mentenanță

Raport statistici

Suport tehnic

Etapele procesului de dezvoltare

Analiza si evaluare

Planificare si management de proiect

Concept si dezvoltare creativa

Suport si intretinere

PC DATA - Web Design

Avantajele unui magazin online

Costul de realizare este relativ scazut (in functie de specificatiile si complexitatea acestuia)

Exista posibilitatea de a adauga, modifica sau sterge produse; se poate face la orice ora si de catre orice persoana care are cunostinte minime de calculator, dintr-o interfata de administrare.

Costurile de intretinere si mentenanta sunt mici, ele se pot rezuma la costul pentru server

Interactiunea cu clientii este foare usoara – clientul isi poate manifesta nevoia pentru un anumit serviciu sau produs printr-un mesaj online

Modalitatile de promovare sunt multiple, depinzand de bugetul alocat

Costul de promovare sunt mai scazute fata de promovarea in alte medii offline

Traficul si importanta site-ului se pot identifica cu o precizie mai mare decat in orice alt mediu offline

Dezavantajele unui magazin online

Dezavantajele sunt in general reduse. Ele pot sa apara in cazul anumitor produse sau servicii care necesita o mai mare atentie fizica asupra lor, insa, printr-un site de vanzare online se pot oferi informatii detaliate care sa ajute potentialul client sa faca diferenta si sa se hotarasca spre firma dumneavoastra, pentru o achizitie directa.

Aspecte care pot fi considerate dezavantaje sunt

Trebuie acordata o atentie in plus mediului online si a platformei (siteului) de vanzare online;

Trebuie mentinuta permanent promovarea site-ului pentru a fi in fata concurentei tale;

Trebuie updatat sistemul la noile cerinte si tendinte de pe piata. Este recomandat ca periodic (la 1 -2 ani) sa se imbunatateasca interfata de interactiune cu clientii;

Trebuie acordata o atentie sporita asupra potentialilor clienti din mediul online, mesajelor acestora si cerintelor lor;

Pachetul complet pentru platforma web de prezentare

Găzduire

Consultanță la cumpararea numelui de domeniu

Creare logo

Creare bannere

Numar pagini nelimitat

Numar poze nelimitat

Formular de contact

Diverse module la cerere (guestbook, yahoo status, etc.)

Adrese de email nelimitate de forma exemplu@numedomeniu.ro

Panou de administrare

Optimizare SEO (în site)

Introducere site in motoare cautare (Google, Yahoo, Bing)

Back-up

Hartă site

Pagina Facebook

Suport multilingvistic

Întreținere / Mentenanță

Raport statistici

Suport tehnic
PC DATA - Magazine Online

Administrare calculatoare

Indiferent daca aveti un angajat sau o firma care se ocupa de administrarea retelei dumneavoastra de calculatoare, cel mai probabil ati ajuns la noi pentru ca va nemultumeste timpul de raspuns al acestora.

Analiza rețelei

analiza hardware si software a retelei;

identificarea şi rezolvarea problemelor urgente;

aducerea retelei la un punct ideal de functionare;

data pusa la punct reteaua, mentenanta se va face prin vizite regulate sau interventii punctuale la sediul dumneavoastra.

Mentenanta calculatoare:

instalare si configurare sistem de operare si toate celelalte aplicatii software;

identificarea problemelor hardware, recomandarea achizitiei altor componente;

inventarierea echipamentelor, rapoarte lunare, proceduri de lucru;

consultanta în folosirea aplicatiilor (Outlook, Word, Excel etc.) si recomandarea aplicatiilor rapide şi sigure;

protectia informatiei (securitate si backup):

Securitate

Dupa cum suntem siguri ca stiti deja, nici o retea nu este 100% sigura. Ceea ce putem face insa, este sa crestem efortul necesar spargerii retelei dumneavoastra, evitand astfel riscul sustragerii informatiei.

Fata de aceste riscuri va recomandam cele mai bune variante de software antivirus, atat cu licenta cat şi gratuite. Decizia achizitiei este insa tot timpul a dumneavoastra.

De asemeni va oferim protectie impotriva virusilor, worms, trojans, malware, si securizarea calculatoarelor prin implementarea unei politici de limitare access (user login).

Backup

Nevoia copiei de siguranta (backup) pare usor de ignorat şi amanat. Ea apare doar in momentul in care ati pierdut deja informatia.

Pentru implementarea celei mai bune solutii de backup, PC Data recomanda achizitia unui server de fisiere pentru stocarea documentelor utilizatorilor.


PC DATA - Web Design


Retelistica

Wireless LAN Profesional

PC DATA ofera o solutie de wireless LAN (ca serviciu) care poate oferi performante, capacitate si securitate de nivel ridicat precum si acoperire corespunzatoare pentru locatii mari, de exemplu campusuri universitare, sau in conditii de mediu dificile, cum ar fi in depozite.

Servicii retele locale (LAN)

Servicii profesionale de gestiune si suport a retelelor locale cablate (LAN – Local Area Networking) si wireless. Serviciul include evaluarea cerintelor, proiectarea, implementarea si suportul retelei locale, precum si administrarea si securizarea acesteia.

Servicii retele virtuale private

Serviciul de gestionare a retelelor virtuale private (VPN) adreseaza nevoile de securitate ale utilizatorilor cu privire la accesarea si transferul datelor criptate in retea. PC DATA ofera configuratia initiala, administrarea si suportul ulterior.

Proiectare arhitectura retea

Serviciul de conectivitate a retelei ofera competentele necesare pentru evaluarea infrastructurii existente de retea si propunerea solutiilor optime pentru a asigura o operare mai eficienta si mai rapida.

Gestionare retea

Serviciul de Gestionare a Retelei se refera la operarea si efectuarea de servicii de mentenanta pentru infrastructura unei retele existente (WAN/LAN/WLAN) intr-un birou/corporatie si asigurarea nivelului de functionalitate si disponibilitate necesar.

Administrare servere

Consultanta in achizitia serverului

Oportunitatea achizitiei unui server este greu de stabilit fara o consultanta de specialitate. PC Data va poate explica avantajele acestuia si recomanda solutii pentru:

imbunatatirea comunicarii intre angajati (File Server);

backup automat periodic (Backup Server);

gazduire email (Mail server) şi web;

Servicii executate de server

server de fisiere: Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Linux (CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora);

server de mail: Zimbra, Postfix, Qmail, Axigen, etc…;

server web: Apache, PHP, MySQL, FTP, etc;

anti-spam: SpamAssassin, Clam AV, MailZu, etc;

Securitate:

monitorizare – supravegherea continua a integritatii serverului si serviciilor care ruleaza pe acesta. In momentul aparitiei unui incident sau, proactiv, inaintea aparitiei acestuia.PC Data este atentionata automat de sistem pentru o reactie rapida;

Update Management – actualizarea continua a sistemelor de operare si aplicatiilor instalate pe servere pentru cea mai buna protectie impotriva atacurilor si bug-urilor;

documentatie – informarea angajatilor privind politica de securitate a retelei prin redactarea si distribuirea documentatiei de utilizare;

Firewall – protectie impotriva atacurilor informatice intentionate din interiorul si exteriorul firmei dumneavoastra;

-rotectie antispam, antiphishing pentru serverele de mail;

protectie impotriva transferului neautorizat de informatii din interior:

blocare Yahoo Messenger si Yahoo Mail, Gmail, Hotmail.;

blocare software Instant Messaging (Yahoo Messenger, Gtalk, Skype, etc.);

blocare siteuri de socializare (Facebook, Twitter, MySpace, etc.).

Backup

Pentru implementarea celei mai bune solutii de backup, PC Data recomanda achizitia unui server de fisiere pentru stocarea documentelor utilizatorilor.

Mai mult de atat, lucrul cu documentele trebuie facut direct pe server pentru cea mai buna acoperire impotriva pierderii accidentale sau stergerii intentionate de documente!!!


Service IT

consultanță;

identificare componenta defecta;

reparatie sau inlocuire componentei defecte: placa de baza, sursa, memorii RAM, placa video, hdd, procesor, etc;

curatare de praf laptop sau desktop: curatarea placii de baza, curatarea sistemului de ventilatie;

schimbare pasta termoconductoare;

upgrate hardware calculator sau laptop;

PC DATA - Web Design

Găzduire Web

Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

Alege stocarea completă pe SSD

Utilizăm cele mai performante servere cu procesoare Intel Xeon E5, noile memorii DDR4, iar stocarea doar pe discuri SSD Intel configurate în RAID 10 hardware.

R1Soft – protejarea datelor e prioritară

Datele tale sunt in siguranţă – utilizăm cea mai sigură soluţie profesioanală de backup incremental.

LiteSpeed

Tehnologia superioară ce creşte de până la 3 ori viteza de încărcare a site-ului.

Gazduire Web

support