PROGRAMARE WEB – WEB DESIGN

Servicii complexe de Programare WEB pentru orice tip de proiect

Dezvoltare, implementare sisteme CMS

Oferim servicii de web design profesionale, atât local, cât şi la nivel internaţional clienţilor din toate domeniile de activitate. Experienta de peste 4 ani in domeniul online, imbinata cu pasiune si devotament,  creeaza plus-valoare proiectelor in derulare.

PC Data, agentie de Web design Romania va ofera solutii complete, in raport cu necesitatile afacerii dumneavoastra. Gandim si proiectam solutii eficiente de web design si promovare online, pentru generarea de lead-uri, imbunatatirea relatiei cu actualii sau potentialii clienti prin servicii si produse adecvate nevoilor acestora, cresterea notorietatii companiei pe piata in care activeaza. Fie ca ai nevoie de site-uri web de prezentare sau de magazine online, noi iti realizam site-ul de care ai nevoie. Solutii complete de creare site weboptimizare SEOpromovare web si administrare site-uri web,  la preturi corecte!

3000 de ingineri lucreaza zilnic la dezvoltarea celui mai puternic motor de cautare. Misiunea lor este de a organiza informatiile existente in lume si de a le face universal accesibile si utile. Povestea lui a inceput in 1998 cand Larry Page si Sergey Brin folosind cunostintele tehnice si pasiunea lor, au realizat un site. Google.

Astazi, oamenii sunt conectati si pot gasi usor informatii utile in doar cateva click-uri.
Pe Internet, site-ul dumneavoastra are puterea de a schimba viata clientilor si vizitatorilor.

Site-ul este in fapt o forma de cunoastere intre vizitatori si dumneavoastra. Reprezinta modalitatea de a ura bun venit si a invita persoane sa afle mai multe informatii.

Avand grija de timpul si experienta pe care o au accesand website-ul, vizitatorii vor gasi util sa va cunoasca.
Pentru ca site-ul dumneavoastra este unul special.

Optimizand o secunda din timpul de incarcare pentru mobil, salvati timpul pretios al utilizatorilor.
Pentru 50 de vizitatori care folosesc mobilul pentru a accesa site-ul intr-o singura zi puteti salva: 1 secunda x 50 vizitatori/zi x 3 pagini vizualizate = 150 secunde. 150 secunde x 365 zile = 54750 secunde.
Intr-un singur an, optimizand site-ul pentru mobil, oferiti vizitatorilor aproximativ 900 minute.

Accesul la un volum urias de informatie disponibil in doar cateva click-uri, creste inteligenta persoanelor si capacitatea de a lua decizii mai bune, asa cum arata si studiul Future of the Internet IV.

Iar site-ul dumneavoastra este parte si contribuie la acest lucru.

Site-ul web este cea mai rapida forma de a oferi incredere si de a avea noi persoane interesate de serviciile dumneavoastra. Primele 10 secunde sunt critice pentru decizia de a ramane sau parasi site-ul web. Acest lucru se intampla atunci cand vizitatorul intalneste un site cu un design neplacut si pagini inutile.
Chiar daca site-ul trece de primele 10 secunde inca exista un risc destul de mare sa parseasca site-ul si in perioada urmatoare. Daca timpul depaseste 20 de secunde, aveti toate sansele de a avea un nou client.

Personalizand informatia oferita, exprimand atentie la detaliu si design, asigurand o incarcare rapida a site-ului, prelungiti timpul si experienta vizitatorilor cu site-ul dumneavoastra. Iar fiecare vizitator ce petrece mai mult de 20 de secunde, este un posibil viitor client. Utilizati servicii profesionale de web design pentru a optimiza si obtine rezultatele dorite.

Folositi cunostintele noastre de programare web pentru a da viata ideilor asa cum doriti. Iata 5 motive pentru a ne cunoaste si lucra impreuna:

 • sunteti artist, aveti o abordare creativa sau diferita.
 • sunteti preocupat de experienta vizitatorilor dumneavoastra.
 • dezvoltati un StartUp.
 • doriti realizarea unui site ce exprima identitatea si personalitatea companiei.
 • aveti nevoie de ajutor si incredere in proiectul dumneavoastra.

Functionalitati site de prezentare si detalii

 • Design dupa propunerea clientului in paralel cu schitele noastre
 • Design unic si dedicat cu un numar nelimitat de modificari
 • Continut nelimitat de pagini, articole, categorii, imagini, galerii foto, formulare de contact. Realizam un numar maxim de 30 de pagini in cadrul acestui pachet, cu posibilitatea de adaugare a unui un numar nelimitat de pagini din panoul de control de catre client sau de catre noi, contra unui cost suplimentar ce se calculeaza in functie de numarul si tipul acestora
 • Detinem “commercial license” pentru pozele folosite suplimentar fata de cele primite de la client, acestea pot fi utilizate fara restrictii in site. Avem o baza de date de peste 300.000 de imagini HD ce pot fi utilizate
 • Securizare site si suport pe perioada nelimitata
 • Formulare Contact Simple/ Avansate
 • Statistici Vizitatori (Google Analytics)

Iti oferim toate ustensilele necesare

OPTIMIZAT
PENTRU MOBIL

In 2016 aproximativ 60% dintre cautari sunt efectuate de pe mobil. Asigurati o experienta cat mai placuta oriunde, 24/24.

WEB DESIGN
RESPONSIVE

Recomandat de Google si de cele mai bune practici din industrie, web design-ul responsive construieste un site adaptabil pe orice dispozitiv.

ADMINISTRARE
CONTINUT

Adaugati sau modificati continutului site-ului atunci cand aveti nevoie cu ajutorul sistemului de administrare WordPress.

OPTIMIZARE
SEO GOOGLE

Pozitionarea favorabila in rezultatele Google atrage dupa sine mai multi vizitatori si clienti interesati de serviciile dumneavoastra.

Consultanta gratuita 

Iti oferim consultanta gratuita pentru planurile tale. Cere GRATUIT oferta de pret pentru proiectul tau

Oferim tot ce este nevoie pentru un site complet

Creare site & Webdesign 

PC DATA ofera un serviciu complet de creare site ce include toate functionalitatile necesare. Printre acestea putem enumera: domeniu.ro si gazduire, design unic, administrabil de client cu tutorial video dedicat, optimizare SEO onpage, responsive, numar nelimitat de pagini si continut, semnatura email si bonus pagina facebook business. Realizare in 6-12 zile si suport pe o perioada nelimitata.

Recreare site & Redesign 

Atunci cand siteul este vechi, nu mai functioneaza corect sau doriti un design nou, aveti nevoie de acest serviciu cu un pachet complet de functionalitati web. Design unic si responsive, continut nelimitat optimizat SEO si alte servicii incluse in acelasi pachet. Fiecare site se lucreaza de la zero pentru a garanta calitatea acestuia.

PC DATA VA STA ALATURI

support